Terve elu sõbrad ja nüüd koos olümpial

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp eelviimase võistluspäeva lõpus tormiselt merelt kaldale tulemas. Kuni 25 m/s puhuv tuul tahtis piigade sõiduvahendi vägisi ümber lükata.
Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp eelviimase võistluspäeva lõpus tormiselt merelt kaldale tulemas. Kuni 25 m/s puhuv tuul tahtis piigade sõiduvahendi vägisi ümber lükata. Foto: Swiss Sailing Team

Üsna viimasel hetkel tänu osalemiskvootide ümberjagamisele Rio mängude pileti saanud 20-aastased 49er FX klassi purjetajad Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp on Eesti delegatsiooni ühed nooremad liikmed. Nad võtsid Rio keerulistest võistlusoludest kõik, mis võtta oskasid, ja tahavad kogutud infot kasutada nelja aasta pärast Tokyos.

«Kohalikud olud on meie jaoks rasked ja vajavad harjumist. Ülikeeruline on mõista siinseid hoovusi, iga päev tuleb hoovuste kaardid uuesti ja uuesti üle vaadata,» räägib Tammiste. Sepp lisab: «Et siin positsiooni parandada, peaks keegi eespool olijatest vea tegema. Konkurents on väga tugev.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles