Kas Bärengrub järgneb Lindperele atraktiivsesse USA liigasse?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub
Alo Bärengrub Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Alo Bärengrub lendas eile Los Angelesse, et kaasa teha USA kõrgliigas palliva Portland Timbersi meeskonna treeninguil.



2009. aastal asutatud klubi alustab kevadel MLSis oma esimest hooaega ning endise Šotimaa koondislase John Spenceri juhendatav meeskond viibib praegu Los Angeleses treeninglaagris.

«Nad komplekteerivad uut meeskonda. Lähen sinna testimisele, mis kestab 9. veebruarini,» sõnas Bärengrub. «Praegu on ka tagasilennuks pilet olemas, kuid eks paistab, kuidas asjad sujuvad ja kas seda vaja läheb.»

Pärast Bodö/Glimtist lahkumist on Bärengrub oma oskusi käinud näitamas ka Inglismaal Notts Countys, kuid Eesti koondislane oleks huvitatud karjääri jätkamisest USAs.

«Seal on asi ainult tõusuteel. Publikut on kõvasti ja jalgpall areneb hoogsalt. Võimalustest tuleb võtta, mis võtta annab, ning oleksin väga huvitatud seal mängimisest. Olen Joel Lindpere käest USA liiga kohta palju head kuulnud,» lisas Bärengrub.

Samal ajal saabus oma koduklubi juurde tagasi Konstantin Vassiljev. Eelmisel nädalal oma oskusi Itaalias näitamas käinud Vassiljev treenib Sloveenia meedia teadete kohaselt taas Lendava Naftaga.

Siiski pole poolkaitsja edasine saatus veel kindel. Üht-teist peaks selgemaks saama täna, kuna täna saab Itaalias läbi üleminekute periood.

Majanduslike raskustega heitlevast Naftast on viimasel ajal lahkunud mitu mängijat ja eelmisel nädalal astus tagasi ka senine klubi president. Väidetavalt on olukord meeskonnas küllaltki raske ning võimalik on ka klubi pankrot.

Kuigi rahvusvaheline üleminekute periood saab sel nädalal läbi, jätkavad mitmed koondislased veel klubiotsinguid. Vabaagendi staatuses olevad Sergei Pareiko ja Aleksandr Dmitrijev saavad mõne meeskonnaga liituda ka edaspidi, kuna nad ei ole praegu ühegi klubiga seotud.

1. veebruaril lõpeb Belgia kõrgliigaklubi Charleroi vastust ootava keskkaitsja Igor Morozovi leping Tallinna Levadiaga ning ka temast saab vabaagent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles