Aava hoiab avapäeva järel kuuendat kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava Uus-Meremaa rallil.
Urmo Aava Uus-Meremaa rallil. Foto: AFP / Scanpix

Urmo Aava hoiab Hispaania rallil avapäeva järel kuuendat kohta. Ralli liidrile Sebastian Loebile on kaotust kogunenud 2.01,2.

Jaan Möder hoiab avapäeva järel kokkuvõttes 29. kohta, Juunior-WRC arvestuses on ta kuuendal kohal.

Seis avapäeva järel:

1. Sebastien Loeb (Citroen) 1:10.11,5

2. Daniel Sordo (Citroen) + 15,8

3. Francois Duval (Ford) + 41,3

4. Mikko Hirvonen (Ford) + 44,1

5. Petter Solberg (Subaru) + 1.47,5

6. Urmo Aava (Citroen) + 2.01,2

7. Jari-Matti Latvala (Ford) + 2.04,4

8. Chris Atkinson (Subaru) + 2.13,4

Kuues kiiruskatse

Päeva viimase kiiruskatse võitis taas Sebastien Loeb, kes edestas meeskonnakaaslast Daniel Sordot 3,5 sekundiga. Kolmanda aja sõitis välja Francois Duval. Urmo Aava sai kirja kaheksanda aja, kaotust Loebile kogunes 21,5 sekundit.

Viies kiiruskatse

Viiendal kiiruskatsel näitas taas parimat minekut Citroeni piloot Sebastien Loeb, kes edestas meeskonnakaaslast Daniel Sordot 3,5 sekundiga. Urmo Aava kaotas Loebile 19,3 sekundit ning lõpetas katse kaheksandana.

Neljas kiiruskatse

Neljandal kiiruskatsel näitas samuti parimat minekut Loeb, kes edestas teise aja saanud võistkonnakaaslast Daniel Sordot 1,3 sekundiga. Aava sai kirja üheksanda aja, kaotust Loebile kogunes 18,3 sekundit.

Kolmas kiiruskatse

Ka kolmanda kiiruskatse parim oli Sebastian Loeb, kes edestas teiseks jäänud Daniel Sordot 0,1 sekundiga. Urmo Aava sai kirja kuuenda aja, kaotust Loebile kogunes 21,1 sekundit.

Teine kiiruskatse

Teisel kiiruskatsel sai Aava samuti kirja kuuenda aja. Kaotust kiiruskatse võitja Sebastian Loebile kogunes 23,4 sekundit. Teine oli Daniel Sordo (05,9) ja kolmas Mikko Hirvonen (+7,2).

JWRC-klassis oli Jaan Mölder juunior samuti kuues, kaotades kiiruskatse võitja Sebastien Ogierile 16,7 sekundiga.

Esimene kiiruskatse

Aava sai Hispaania ralli avakatsel kirja kuuenda aja, kiiruskatse võitja Sebastian Loebile (Citroen) kogunes kaotust 17,6 sekundit.

Teise aja sõitis välja samuti Citroenil sõitev Daniel Sordo (+1,5), kolmas oli Francois Duval Fordil (+5,5), neljas oli Mikko Hirvonen Fordil (+7,2) ja viies Andreas Mikkelsen Fordil (+13,6).

Aava seljataha jäi Jari-Matti Latvala Fordil 2,2 sekundilise kaotusega.

JWRC-klassis sai Jaan Mölder juunior samuti kuuenda aja, kaotades kiiruskatse võitja Sebastien Ogierile 31,8 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles