Rocki kodumängud Tarva ja TTÜga liigitati madalamasse hinnaklassi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock vs Tarvas oktoobris.
Rock vs Tarvas oktoobris. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi tegi muudatusi TÜ/Rocki kodumängude piletihindades.


Kui seni maksis G4S meistriliiga põhihooaja kodumängu pääse TTÜ/Kalevi ja Rakvere Tarvasega 5 (sooduspääse) ja 7 eurot, siis nüüdsest pääseb nende kahe meeskonna Tartu Ülikooli spordihoones peetavatele G4S meistriliiga põhihooaja kohtumistele 3 (sooduspääse) ja 5 euroga.

Kallimasse, Balti liiga kodumängudega samasse hinnaklassi jäid kodumängud BC Kalev/Cramoga ja Eesti korvpalli meistriliiga play-off mängud

Eelmisel nädalal G4S meistriliiga tabeli paremikku kuuluvaid meeskondi külastanud TÜ/Rock sai TTÜ/Kalevilt üllatuskaotuse. Indrek Visnapuu ütles, et kaotuse põhjuseks oli meeskonna ebapiisav häälestatus. «TTÜ/Kalevile ütlen kiidusõnad, me ei olnud tasemel ning vastane kasutas selle ära.» Teised eelmise nädala kohtumised olid TÜ/Rockile võidukad.

Laupäeval 5. veebruaril võõrustab Tartu Ülikool/Rock Balti liiga arvestuses Läti meeskonda Liepajas Lauvast. Kuigi lätlased asuvad liiga tabelis eelviimasel kohal, on nad viimases kahes Balti liiga kohtumises võitnud endast tugevamaid. Jaanuari algusel võideti Dolphinsit 107:85 ja paar nädalad hiljem Perlast 98:97. TÜ/Rock vs Liepajas Lauvas kohtumine algab laupäeval kell 17.00, TÜ/Rocki kodulehel teeb otseülekande UTTV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles