Olümpiavõitja lõbustas end eestlaste anonüümseid netikommentaare lugedes (6)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shaunae Miller
Shaunae Miller Foto: JOHANNES EISELE/AFP

Hiljutise ränga vigastuse kiuste Rio olümpia kümnevõistluse lõpetanud Karl Robert Saluri kogus 7223 punkti. Võistluse järel rääkis ta, et puhkepausi ajal luges ta koos Maicel Uibo ja tema olümpiavõitjast kihlatu Shaunae Milleriga ühes Eesti uudisteportaalis ilmunud lugejate kommentaare.

«Ma tahaks näha neid kommentaare kirjutavaid inimesi. Et nad võtaksid rivvi ja kommentaar oleks plakatiga peakohale tõstetud,» sõnas Saluri. «Ei, me ei võtnud neid kommentaare südamesse. Lugesime neid ja naersime nende üle.»

Saluri sai kommentaarides kriitika osaliseks, kuna ta kogus olümpiavõistluses ligikaudu 900 punkti vähem, kui isikliku rekordi püstitamisel. Paraku oli Saluril selliseks esinemiseks selge põhjus. Juunis murdis ta jalaluu ning pidi neli nädalat kandma spetsiaalset saabast. See aga mõjus tema jala lihastele ja sidemetele. Võistluseni jäänud viimase nelja nädala jooksul tegeleski ta jalas toonuse taastamisega. 

Olümpiavõistlusest ei tahtnud ta siiski loobuda. Ja kuigi võistlemine valmistas talle tõsist valu, suutis ta lõpuni minna. «Ashton Eaton toetas mind – ta ütles, et saab aru, et mul on valus, kuid olen kõva mees, et suudan ikkagi võistelda. See andis jõudu,» rääkis Saluri. 

Avapäeval kuulitõukes nulli saanud Uibo ei tahtnud samuti olümpiavõistlust katkestada ja tegi kümme ala lõpuni, kogudes 7170 punkti. «Ma pole kunagi varem kümnevõistluses nulli saanud ja katkestanud,» sõnas ta.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles