Rios põrunud Klišina: jätkan USAs treenimist (2)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Klišina Rio olümpiamängudel.
Darja Klišina Rio olümpiamängudel. Foto: SCANPIX

Ainsa Venemaa kergejõustiklasena Rio olümpiale pääsenud kaugushüppaja Darja Klišina kavatseb jätkata pärast ebaõnnestunud olümpiamänge treeninguid Ameerika Ühendriikides.

«Jah, loomulikult ma treenin USAs edasi. Mul on plaanis lähiajal veel mitmel võistlusel osaleda, nagu näiteks Teemantliiga kvalifikatsioonivõistlustel, kuid pärast neid vajan punkust. Treeningutega jätkan oktoobri lõpus,» rääkis Klišina väljaandele TASS.  

Olümpial naiste kaugushüppe finaalis alles üheksanda tulemuse (6.63 meetrit) kirja saanud venelanna ümber käis olümpia eel palju kära ning veel selle kuu alguses saabusid teated Klišina mittelubamisest Riosse, kuid sportlane esitas Rahvusvahelisele Kergejõustikuliidule (IAAF) kaebuse, mis rahuldati. «Ma üritan jääda positiivseks. See oli küll halb kogemus, kuid samas vajalik. Olen veel noor ning pühendun nüüd Tokyo olümpiale aastal 2020,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles