Haledalt vahele jäänud Lochte vabandas skandaalse käitumise pärast (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Lochte paistis Rio olümpial silma pigem halva käitumise kui hea ujumisoskuse tõttu.
Ryan Lochte paistis Rio olümpial silma pigem halva käitumise kui hea ujumisoskuse tõttu. Foto: SCANPIX

USA ujuja Ryan Locthe palus vabandust oma käitumise pärast Rios ning heitis endale ette vähest ettevaatlikkust ja avameelsust.

Rio olümpial individuaaldistantsidel põrunud, kuid 4x200 meetri meeskondlikus vabaujumises kuldmedali võitnud Lochte’i saaga sai alguse sellest, kui ameeriklane väitis, et nii teda kui ka mingi osa teisi USA ujujaid on bensiinijaamas röövitud. Ent tanklas asunud videokaamera salvestus tõestas, et tegelikult vandaalitsesid peolt tulnud Lochte ja tema kaaslased bensiinijaama vahetus läheduses.

Ujuja teatas Twitteri vahendusel: «Ma oleksin pidanud olema rohkem vastutav oma tegutsemise üle ning mul on seetõttu kahju.» Lochte lisas, et ootas oma avalduse väljastamisega nii kaua, sest ta soovis olla kindel, et tema koondisekaaslased saavad USAsse naasta.

Lochte ning kaks teist ujujat olid Brasiiliast juba lahkumas, kui antud skandaal lõkkele lõi ning neid kutsuti Rio de Janeiro lennujaamas politseinike poolt lennukilt maha. Järgnesid ülekuulamised, mille käigus uuriti sportlaste nägemust vahejuhtumist. Üks ujujatest, Jimmy Feigen, peeti isegi lühiajaliselt kinni ja ta on sunnitud toetama ligi 10 000 euroga Brasiilia heategevust.     

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles