Triatleet Kaidi Kivioja: numbrilist eesmärki Rios ei sea, tahan endast kõik anda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaidi Kivioja Rio olümpiakülas.
Kaidi Kivioja Rio olümpiakülas. Foto: Tairo Lutter

Triatleet Kaidi Kivioja ütles homse olümpiastardi eel, et vorm on hea, viimane ettevalmistus on kulgenud probleemideta ja ta on elu esimeseks olümpiaks valmis.

Ilmateade lubab laupäevaks taas kuuma ilma, ent eestlanna on enda sõnul sellega harjunud ja pigem pelgas vihma, sest siis on rattarada ohtlik. «Kuumus mind ei heituda, sellega olen harjunud. Vihm oleks halb, sest rattarada muutuks siis väga ohtlikuks. Ka ookeanis olen saanud kaks korda ujumas käia ja vesi tundus täiesti okei. Meile on ka räägitud, et kõik proovid on korras ja ei tundunud ka midagi hullu,» sõnas Kivioja.

Ta ei ole endale konkreetseid eesmärke seadnud, tahab endast kõik anda. «Triatlonis ei saa eesmärgiks seada isiklikku rekordit või mingit kindlat kohta. Tahan võistelda nii, et midagi sisse ei jääks. Numbrilist eesmärki ei tahaks seada,» ütles sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles