McGregor maksis Diazile kätte, kolmas matš õhus (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor (vasakul) nokauteerimas Nate Diazi.
Conor McGregor (vasakul) nokauteerimas Nate Diazi. Foto: SCANPIX

Iiri MMA-võitleja Conor McGregor võitis UFC sulgkaalu võistlusõhtul häälteenamusega ameeriklase Nate Diazi ning maksis seega kätte märtsikuus saadud UFC 196 kaotuse eest, kui ta tegi debüüdi kergkeskkaalus ja pidi alla vanduma just Diazile.

Täna öösel toimunud kohtumises võideldi väga tasavägiselt kõigis raundides, mis kujunesid üsna veriseks. Lõpliku skoori 48:47, 47:47, 48:47 järel otsustasid kohtunikud anda võidu 28-aastasele McGregorile. «Nüüd oleme omavahel viigis. Kindlasti peame uuesti võitlema!» sõnas McGregor pärast võidukat matši.      

«Ma tõestasin, et oleme erinevast klassist. Diaz näitas hiljemates raundides tõelist sitkust ja vastupidavust, kuid olen õnnelik saadud võidu üle. Ta on hullumeelne konkurent. 31-aastane Diaz soovib samuti McGregoriga uuesti kohtuda. «Hea töö, Conor, kuid me kohtume uuesti,» kinnitas Diaz pärast matši.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles