Kogenud sloveen jättis Interi tühjade kätega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Birsa (paremal).
Valter Birsa (paremal). Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalli kõrgliiga avavoor pakkus mitu üllatustulemust - Milano Inter ei saanud võõral väljakul hakkama Chievo Veronaga ning Napoli pääses Pescara vastu ehmatusega.

Kui tänases avakohtumises sai raske 3:2 võidu AC Milan, siis teine sama linna klubi võidurõõmu maitsta ei saanud. Inter pidi tunnistama Chievo Verona 2:0 paremust, kusjuures Chievo mõlemad väravad lõi 30-aastane Sloveenia koondise mängumees Valter Birsa, vahendas Soccernet.ee.

Möödunud hooaja teisena lõpetanud Napoli oli võõrsil hädas liiga uustulnukaga. Pescara võitis avapoolaja tänu Ahmad Benali ja Gianluca Caprari väravatest 2:0, kuid Napoli vastus tuli teisel poolajal - Dries Mertensi kaks väravat lühikese ajaga tõid tabloole 2:2 viiginumbrid, kuid enamaks kumbki meeskond ei olnud.

Kõige väravaterohkem mäng toimus Atalanta ja Lazio vahelises kohtumises. Lazio suutis avapoolajal teenitud 3:0 eduseisu peaaegu maha mängida, kuid lõppude lõpuks seisid pärast lõpuvilet tablool 4:3 numbrid nende kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles