Ülekaaluline Higuain: kutsuge mind paksuks edasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain
Gonzalo Higuain Foto: MARCO BERTORELLO/AFP

Suvel 94 miljoni euro eest Napolist Juventusesse siirdunud Argentina ründaja Gonzalo Higuain lõi Itaalia kõrgliiga avamängus kohe värava, kui Juventus alistas 2:1 Fiorentina. Kriitikutele, kes teda paksuks peavad, oli Higuainil pärast väravalöömist vastus olemas.

«Kutsuge aga edasi mind paksuks, mina aga jätkan väravate löömist,» ütles Higuain pärast mängu Itaalia meediale. «Mina end sellest häirida ei lase. Olen 20 päeva treeninud ning ausalt öeldes ei saa ma aru, miks inimestel on nii suur huvi minu kehakaalu kohta.»

Higuaini on kehakaalu tõttu kritiseerinud nii fännid kui endised jalgpallitähed. Näiteks endine Madridi Reali ja Barcelona ründaja Robert Prosinecki kutsus Higuaini väikeseks seaks. «Ma olin šokis, kui nägin, milline ta välja näeb. Ta kaalub ju rohkem kui mina. Juventus maksis tema eest 94 miljonit eurot ning sai endale väikese sea,» oli Prosinecki kriitiline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles