Inglismaa koondise peatreener valutab Joe Harti pärast südant

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart pole sel hooajal veel soojendusdressi pidanud maha võtma.
Joe Hart pole sel hooajal veel soojendusdressi pidanud maha võtma. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise vastne peatreener Sam Allardyce tunneb muret koondise põhiväravavahi Joe Harti pärast, kelle koduklubi Manchester City etteotsa liikus Mücnheni Bayernist Pep Guardiola. Probleemi tuum seisneb selles, et Guardiola arvates pole Hart küllalt hea, mistõttu on inglane esikinda kohast vähemalt hetkel ilma jäänud.

29-aastane Hart pole sel hooajal veel City eest ühtegi minutit kirja saanud ning seetõttu liiguvad jutud tema võimalikust lahkumisest praegusest koduklubist. «See on suur mure,» kinnitas Allardyce, kes lubas selle kuu lõpuks teada anda koondises kaptenina jätkaja (seni usaldati sel kohal Harti – toim). Samas lubas viimati Sunderlandi juhendanud Allardyce, et lisab Harti kindlasti järgmisel kuul algavateks MM-valikmängudeks koosseisu.

Seni on inglasest väravavahti seostatud teise Premier League’i klubiga Everton, kuid läbi on käinud ka viimased neli aastat Euroopa liigas võidutsenud Sevilla ning Saksamaa suurklubi Dortmundi Borussia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles