Klavani kõrval jätkavad esialgu samad näod

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (nr 17) ja Jürgen Klopp (mustas) lahkumas väljakult pärast kaotusmängu Burnley vastu.
Ragnar Klavan (nr 17) ja Jürgen Klopp (mustas) lahkumas väljakult pärast kaotusmängu Burnley vastu. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi peatreenerit Jürgen Kloppi pommitati täna homse liigakarika mängu eel toimunud pressikonverentsil mitmete küsimustega, mis seostusid võimalike uute mängijate ostmisega enne suvise üleminekuakna sulgumist.

Kloppi vastustest ajakirjanikele õhkus talle omast särtsakust. «Ma tõesti ootan väga seda päeva, mil üleminekuaken sulgub, sest ma ei suuda uskuda, kui ahistavad te kõik olete selle teema suhtes ning samuti paneb mind imestama tõik, et te ei usu hetkekski olukorra parandamisse treeningute abil,» rääkis ta.

«Ma mõistan, et kohtumises Arsenaliga (hooaja avakohtumises saadi 4:3 võit – toim) jäi meil täiuslikkusest puudu, sest lasime endale lüüa koguni kolm väravat, mistõttu on meil kaitses raskusi. Ent sellisena näevad meid need, kes pole meie tegeliku olukorraga kursis,» jätkas Klopp. «Järgmise vastase Burnely vastu hoidsime palli 81 protsenti, kuid ei suutnud lüüa väravat, mistõttu võime nüüd öelda, et me vajame uut ründajat, kui te soovite seda kuulda,» viitas Liverpooli loots ajakirjanike pidevale pärimisele.

«Kuni 31. augustini on kõik võimalik, sest jalgpallimaailmas pole midagi kindlat, kuid hetkel pole meie põhieesmärgiks mängijate ostmine,» võttis Klopp jutu kokku.

Liverpool kohtub homme Inglismaa liigakarika teises ringis esiliigaklubi Burton Albioniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles