SEB Tartu nelikürituse võitis Allan Oras

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan Oras
Allan Oras Foto: Sille Annuk

Eesti ühe tuntuma sariürituse võitis rattaradadelt tuntud Allan Oras, kes edestas kahel eelmisel hooajal parimana lõpetanud Rait Pallot ning Sigvard Kukke.

SEB Tartu nelikürituse etappideks on talvine Tartu maraton, Tartu jooksumaraton, Tartu rattaralli ja sügisel hooaega lõpetav Tartu rattamaraton. Sellel aastal selgus parim viimase kolme võistluse kokkuvõttes, sest ilmataadi ebasoosingu tõttu jäi suusamaraton ära.



Teistest üle olnud Allan Orase sõnul kuulub nelikürituse võit kindlasti tema tähtsamate sportlike saavutuste hulka.  Tema sõnul sai sellel aastal otsustavaks stabiilsus ning parem valmistumine jooksumaratoniks.



Tänavune võitja peab plaani osaleda ka järgmisel aastal.



Tartu nelikürituse peaauhinnaks oli reis vabalt valitud Worldloppeti maratonile mõnes välisriigis. Sõidu ja osalemise eest tasub Klubi Tartu Maraton ühes E-turistiga. SEB pani omalt poolt välja krediitkaardi reisirahaga ning rahaliselt toetab ka Hawaii Express. Lisaks viib võitja koju Fischeri võistlussuusad, Asics jooksutossud ning tasuta pääsme järgmise aasta sariüritusele.



SEB Tartu nelikürituse eesmärgiks on motiveerida inimesi tegelema spordiga aasta ringi ja osalema Klubi Tartu Maraton korraldatavatel üritustel. Järgmine hooaeg käivitub veebruaris sõidetava 38. Tartu maratoniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles