Pärnu naiskond alustas Meistrite liiga eelringi suure kaotusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu naiskonna mängijad.
Pärnu naiskonna mängijad. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu JK naiskond alustas täna mängudega jalgpalli Meistrite liiga eelringis, kui esimeseks vastaseks oli Rumeenia meister Olimpia Cluj. Vastased Pärnule võimalust ei andnud ning võitsid kohtumise kindlalt 7:1.

Cluj asus mängu juhtima juba 3. minutil. Vaid neli minutit hiljem lisati teinegi värav ning Pärnu oli jäänud 0:2 kaotusseisu. Kiired väravad vastaste hoogu ei vähendanud ning 21. minutil jõuti taas kord sihile ja 3:0 oli tõsiasi, kirjutas jalgpall.ee.

Pärnu suutis vastastele korraks ka hambaid näidata, kui 37. minutil oli resultatiivne Anastassia Morkovkina ja tegi seisuks 3:1. Väravatesadu vastaste poolt aga jätkus, sest juba kaks minutit hiljem jõudis Cluj oma neljanda tabamuseni. Poolaja viimasel minutil sai Cluji mängija Loredana Popa hakkama kübaratrikiga ning pausile mindi Rumeenia klubi 5:1 eduseisul.

Teisel poolajal jätkas Cluj sealt, kus esimesel pooleli jäeti ning 50. ja 60. minutil löödi kuues ja seitsmes värav.

Pärnu koosseis: Elis Meetua, Ketlin Saar (73. Laada Tereštšenkova), Heleri Saar, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, Berle Brant (51. Kristina Bannikova), Margarita Matjuhhova (86. Marve Bessmertnõi), Merily Toom, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia

Varus veel: Maarja Virula, Anne-Grethe Pajuviidik, Lisete Tammeveski, Kaire Tekku

Pärnu naiskonna järgmine kohtumine toimub neljapäeval.

Pärnu JK mängud Meistrite liiga eelringis:

Olimpia Cluj – Pärnu JK 

Neljapäev, 25. august kell 19:00 Pärnu JK – Medyk Konin

Pühapäev, 28. August kell 18:00 ŽFK Breznica – Pärnu JK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles