Standardtantsudes tulid Eesti meistriteks Liiv – Vaha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Vaha ja Andres Liiv treeningul.
Kristin Vaha ja Andres Liiv treeningul. Foto: Raigo Pajula

Eile selgusid Raplas standardtantsude Eesti meistrid.

Täiskasvanute vanuseklassis võitsid Andres Liiv – Kristin Vaha (tantsuklubi Mustang ja Peep ja Ave Vardja tantsukooli ühispaar), teise koha saavutasid Andrei Motil – Diana Korotina (tantsukool Kreedo Dance) ning kolmandale kohale tantsisid end Alari Liiv – Baile Orb (tantsuklubi Mustang).

Noored 1 klassis said esikoha Armand Fazullin – Marit Mets (tantsuklubi Leevi), teiseks tulid Ergo Lükk – Rutt Metusala (tantsuklubi Laguun) ning kolmanda koha saavutasid Stanislav Vares – Julia Tepljašina (tantsuklubi Kreedo Dance)).

Noored 2 klassis võitsid Konstantin Gorodilov – Julia Kreptšuk (tantsuklubi Kreedo Dance), teiseks tulid Stanislav Vares – Julia Tepljašina (tantsuklubi Kreedo Dance) ning kolmanda koha saavutasid Robert Veskus – Kristiina Prants (tantsukool Revalia).

Võistlusel kuulutati välja ka 2010. aasta parim treener, kelleks valiti Aarne Liiv (tantsuklubi Mustang). Parimateks sportlasteks nimetati Andres Liiv – Kristin Vaha (tantsuklubi Mustang ja Peep ja Ave Vardja tantsukooli ühispaar) ning parimateks noorsportlasteks Dmitri Kolobov – Kristiina Reinfeldt (Peep ja Ave Vardja tantsukooli ühispaar).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles