Bensiinijaama skandaalis valeütlusi andnud ujuja kaitses oma kaaslasi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimmy Feigen
Jimmy Feigen Foto: Mark J. Terrill/AP

Rio olümpial koos koondisekaaslastega kohalikus bensiinijaamas vandaalitsenud ning seejärel politseisse avalduse oma röövimise kohta teinud Jimmy Feigen ütles, et andis valeütlused selleks, et kaitsta oma kaaslasi.

«Ma mõistan, et tegin vea ning jätsin olulised detailid enda teada. Tahtsin oma meeskonnakaaslasi kaitsta ning palun selle eest vabandust,» rääkis Feigen, kes jättis ütlusi andes enda teada selle, et ujujad kergendasid end bensiinijaama kõrval ning ka selle, et Ryan Lochte rebis metallraamis olnud reklaamplakati seinalt maha.

Küll aga rääkis Feigen politseile, et teda ähvardati relvaga. Feigen lubati Riost koju pärast seda, kui ta maksis ära umbes 11 000 dollari suuruse trahvi. «Ma austan Rio linna ja inimesi. Nad võtsid väga suure vastutuse olümpiamängude korraldamise näol ning ma tunnen, et nad said väga hästi hakkama,» rääkis ujuja pärast koju naasmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles