Eesti võrkpallikoondis kohtub kolmel korral tugeva Belgiaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondis Euroopa liiga poodiumi kõrgeimal astmel.
Võrkpallikoondis Euroopa liiga poodiumi kõrgeimal astmel. Foto: cev.lu

Juuli alguses Euroopa liigas võidutsenud ja tuleval hooajal Maailmaliigas osalev Eesti võrkpallikoondis mängib täna, homme ja ülehomme tugeva Belgiaga, kes tänavu saavutas Maailmaliigas koguni üheksanda koha. Kõik kolm vastasseisu leiavad aset Poolas Lubinis.

Nii Eesti kui Belgia koondise jaoks on tegemist tähtsate mängudega, valmistumaks septembri keskel algavaks EM-valiktsükliks. Meie meeskond läheb alagrupis vastamisi Tšehhi, vana tuttava Makedoonia ja Rumeeniaga. Esimene turniir toimub 15.-17. septembril Rumeenias ja teine 23.-25. septembril Tšehhis. Belgia mängib alagrupis Ukraina, Kreeka ja Moldovaga, kirjutab volley.ee.

Tänane Eesti ja Belgia vastasseis saab alguse Eesti aja järgi kell 19.30. Laupäeval alustatakse kell 18 ja pühapäeval kell 17. Mängud on peattvaatajatele tasuta, kuid saali lubatakse vaid 300 inimest. Kohtumistest telepilti ei toodeta.

Eesti koondise koosseis:

Henri Treial, Keith Pupart, Ardo Kreek, Kert Toobal, Karli Allik, Renee Teppan, Robert Täht, Denis Losnikov, Oliver Venno, Andres Toobal, Rait Rikberg, Timo Tammemaa, Rauno Tamme, Andri Aganits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles