Hispaania legend ja rekordimees jäeti jalgpallikoondisest välja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas.
Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise uus peatreener Julen Lopetegui teatas koosseisu, kellega hakatakse septembris pidama koondisemänge. Nimekirjast jäid seekord välja pikaaegne kapten Iker Casillas ja kogenud Cesc Fabregas.

Hispaania koondist ootab 1. septembril ees sõprusmäng Belgiaga ja neli päeva hiljem minnakse juba MM-valikturniiri avamängus kokku Liechtensteiniga. Uus peatreener kutsus koondisesse teiste hulgas Diego Costa, Juan Mata ja Paco Alcaceri, kes kõik alles suvel toimunud EMilt eemale jäid. Lopetegui valikust jäi aga seekord välja pikka aega koondise kaptenipaela kandnud Casillas, kelle arvel on ka rekordimehena kõige enam - koguni 165 - mängu Hispaania rahvusmeeskonna eest.

«Olen Ikeriga rääkinud, ta on koondise eest suur mängija ja Hispaania legend, aga praegusel hetkel oleme otsustanud, et siit alates on David de Gea meie esiväravavaht. See aga ei tähenda, et Ikeri jaoks oleks koondiseuks suletud, sest jälgime tema arengut teravalt,» selgitas Lopetegui.

Samuti ei mängi järgnevates mängudes Hispaania eest kaasa Fabregas ning endiselt vigastusest taastuv Andres Iniesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles