Legendaarne Thierry Henry nimetati Belgia koondise abitreeneriks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry kandis oma mängijakarjääri lõpuaastatel New York Red Bullsi ridades koos eestlase Joel Lindperega.
Thierry Henry kandis oma mängijakarjääri lõpuaastatel New York Red Bullsi ridades koos eestlase Joel Lindperega. Foto: SCANPIX

Endine jalgpallur, kes kogus kuulsust nii Arsenali kui ka Barcelona meeskondade eest mängides, Prantsusmaa koondislane Thierry Henry on nimetatud Belgia jalgpallikoondise abitreeneriks.

Augusti alguses asus Belgia peatreeneritoolile hispaanlane Roberto Martinez, kes vahetas välja eelmise tüüri Marc Wilmotsi. Nüüd on selgunud ka mees, kes hakkab Martineze kõrval täitma abitreenerirolli – Thierry Henry. «Thierry on oluline figuur. Ta annab meile midagi erilist juurde ning nõustus kohe appi tulema,» sõnas varem kolm aastat Evertoni klubi peatreenerina töötanud, ent tänavu mais sellelt ametipostilt vallandatud Martinez.

39-aastane Henry säutsus Twitteri vahendusel, et tal on au hakata töötama abitreenerina ning ta ei suuda seda ära oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles