Eesti rannavõrkpallurid pääsesid EMil alagrupist edasi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov Eesti meistrivõistlustel.
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov Eesti meistrivõistlustel. Foto: volley.ee

Kreekas Thessalonikis toimuvatel kuni 22-aastaste neidude rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel lõpetasid Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov alagrupiturniiri võidukalt, millega jõuti edasi play-offi. Meie neidude järgmine vastane veel selgunud ei ole. 

EMi avasid eestlannad 2:1 (-10, 20, 13) võiduga rumeenlannade Adriana-Maria Matei ja Beata Vaida üle, kuid seejärel kaotati sakslannadele Lisa Arnholdtile ja Nadja Glenzkele 0:2 (-10, -9). Turniiril 20. asetust omavad Hollas ja Kure-Pohhomov said aga  tänases kolmandas voorus taas võidurõõmu tunda, alistades 2:0 (5, 19) 29. asetusega bulgaarlannad Simona Nikolova ja Yoana Nikolova, vahendab volley.ee.

Kahe võidu ja ühe kaotusega alagrupis teiseks tulnud Hollas ja Kure-Pohhomov ootavad nüüd play-offi esimese ringi vastast. Alagruppide võitjad pääsesid otse play-offi teise ringi. 

Thessalonikis toimub ka sama vanade noormeeste turniir, kuid eestlasi seal osalemas ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles