Video: Bayern alustas Bundesligat väravasajuga, Lewandowskilt kübaratrikk

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowskil oli taas põhjust käega viibutada.
Robert Lewandowskil oli taas põhjust käega viibutada. Foto: SCANPIX

Eile tehti algust uue hooajaga Saksamaa Bundesligas, kus avamängus võttis valitsev meister Müncheni Bayern koduväljakul Bremeni Werderi üle kindla 6:0 võidu.

Terve mängu domineerivamaks pooleks olnud Bayerni eest avas skoori juba 9. minutil Xabi Alonso, kui 20 meetri kaugusel väravast jala ette põrganud palli virutas hispaanlane suurepärase löögiga ristnurka. Neli minutit hiljem magas Bremeni kaitseliin Robet Lewandowski sööstu oma karistusalasse maha, kus poolakas jäi suhteliselt terava nurga all väravavahi Felix Wiedwaldiga silmitsi, aga keerutas palli kindlalt värava ülaosasse, vahendab Soccernet.ee.

Teisest poolajast oli mängitud vaid 40 sekundit, kui Bremeni pallikaotuse järel andis tsenderduse paremalt äärelt Thomas Müller, mille Lewandowski realiseeris väravaks. 65. minutil tegid hea kokkumängu sakslased Müller ja paremkaitsja Philipp Lahm, mille tulemusena viimane kasvatas postipõrkest löögiga edu neljaväravaliseks.

Ent see polnud veel kõik: 73. minutil sai jala valgeks Franck Ribery ning 77. mänguminutil lõi oma õhtu kolmanda värava penaltist Lewandowski. Nii lõppes avavoor valitsevate Saksamaa meistrite jaoks tõelise jõudemonstratsiooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles