Eesti rannavõrkpallurid jõudsid EMil 16 parema hulka

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov Eesti meistrivõistlustel.
Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov Eesti meistrivõistlustel. Foto: volley.ee

Kreekas Thessalonikis toimuvatel kuni 22-aastaste neidude rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel on Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov jõudnud 16 parema hulka, kui tänases play-offi esimeses ringis oldi haaravas lahingus 2:1 üle koduliival mängivatest kreeklannadest. Koha eest veerandfinaalis mängivad eestlannad täna pärastlõunal venelannadega. 

D-alagrupis kahe võidu ja ühe kaotusega kolmanda koha saavutanud Hollas ja Kure-Pohhomov alustasid tänast väljalangemismängu B-alagrupis teiseks tulnud kreeklannade Tatiana Moldovanidi ja Aliki Alexandra Spiliotopoulou vastu edukalt, võites avageimi 21:15 resultaadiga. Teine geim oli märksa tasavägisem, mis lõppes koduvõistkonna 21:18 paremusega. Kolmandas geimis suutsid eestlannad näidata tõelist ülekaalu, kui 15:7 paremusega kindlustati koht järgmises ringis, vahendab volley.ee.

Koha eest veerandfinaalis lähevad Hollas ja Kure-Pohhomov vastamisi F-alagrupi parimate Nadezda Makroguzova ja Svetlana Kholominaga. Nimetatud Venemaa paar võitis alagrupis kõik kolm mängu 2:0 resultaadiga ja pääses otse play-offi teise ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles