Serviti vajab stabiilset liidrikoorma vedajat

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängijad.
Põlva Serviti mängijad. Foto: AFP / Scanpix

KÄSIPALL. Ainsa Eesti käsipalliklubina eurosarjas osalev Põlva Serviti alustab oma teekonda juba eeloleval laupäeval, kui võõrsil kohtutakse Rumeenia linna Timișoara meeskonnaga. Serviti peatreeneri Kalmer Mustingu hinnangul polnud loos põlvalaste jaoks just hellitav. 

«Meie jaoks on see kindlasti raske vastane. Lisaks rumeenlastele mängib seal palju Balkanilt pärit mehi,» teadis Musting. «Samas on neil kahe hooaja vahel suur mängijate voolavus olnud – sisuliselt pooled on uued.» Täna peetakse Rumeenia meistriliigas esimesed kohtumised ning Musting loodab kevadel Rumeenia liigas pronksi võitnud meeskonna mängust videoülesvõtte saada.

Serviti mängib Euroopa tugevuselt teises EHF karikasarjas. Mullu õnnestus neil teise ringi jõuda. Tänavu peab Musting selle kordamist juba korralikuks saavutuseks. Ta ei välista, et euroteekond võibki lõppeda kahe varasügisese kohtumisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles