Malta vutikoondise saabumine Eestisse lükkus Nordica lennukirikke tõttu edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk.
Nordica lennuk. Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval Eestisse saabuma pidanud Malta jalgpallikoondise reis läks päeva võrra pikemaks, kuna lennufirma Nordica pidi lennukite rikke tõttu esmaspäevase Amsterdam-Tallinna lennu tühistama.

«Malta koondis alustas kodusaarelt reisi esmaspäeva varastel hommikutundidel, kuid Amsterdami saabudes selgus, et nende lend on tühistatud,» kirjutas väljaanne Times of Malta oma veebiküljel.

Lennufirma Nordica esindaja ütles õhtul BNS-ile, et kaks nende lennukit on hetkel rivist väljas, mille pärast nad klientide ees vabandavad.

Eesti Jalgpalliliidu pressiesindja Mihkel Uiboleht selgitas, et Malta jalgpallikoondis oleks pääsenud küll Tallinnasse väiksemate gruppide kaupa, kuid nad eelistasid lennata koos ning seepärast veedavad öö Amsterdamis ja tulevad Tallinnasse teisipäeval.

Kolmapäeval toimub Pärnu Rannastaadionil Eesti ja Malta koondise vahel sõprusmäng, millega mõlemad kontrollivad oma vormi enne 2018. aasta maailmameistrivõitsluste valikmängude algust sel sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles