Kaks Eesti tulevikulootust kutsuti nimekaid staare võõrustanud üle-Euroopalisse talendrilaagrisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Erkmaa (palliga).
Hugo Erkmaa (palliga). Foto: Erkmaa Korvpallikool

Kaks Eesti korvpalli noormängijat sõidavad mullu ülimenukaks osutunud noormängijate talendilaagrisse Helsingisse, mille korraldajaks on NBA ja Nike. Laagrisse on kutsutud 1999 aastakäigu andekamad noored.

Kutse 7.-10. septembrini NBA ja Nike’i koostöös toimuvasse talendilaagrisse „Basketball Without Borders“ („Piirideta korvpall“) sai Itaalias Siena Mens Sana 1871 Korvpalliakadeemias teist hooaega alustav 17-aastane Hugo Erkmaa ning Prantsusmaalt Limoges CSP-st kodumaale naasnud samuti 17-aastane Matthias Tass, kirjutas basket.ee.

Trevisos alguse saanud ja tänavu juba 15. korda toimuv talendilaager pakub ainulaadset võimalust harjutada NBA treenerite juhendamisel koos paljude teiste Euroopa talendikate noorkorvpalluritega.

Tuntumatest Euroopa korvpallitähtedest on samas laagris aastate jooksul kaasa teinud näiteks Marc Gasol (Hispaania), Milos Teodosic (Serbia), Nicolas Batum (Prantsusmaa) ja Jonas Valanciunas (Leedu).

Mullu osales Helsingi laagris NBA-st Gerald Henderson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles