Video: USA jalgpallur reageerib hüsteeriliselt võistluskeelule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hope Solo
Hope Solo Foto: SCANPIX

USA läbi aegade parim naisväravavaht Hope Solo sai USA jalgpalliliidult kuue kuu pikkuse võistluskeelu. Nüüd on avalikustatud video, mis näitab, kuidas naine uudise vastu võttis.

Rio olümpiamängudel kaotatud veerandfinaali järel nimetas Solo oma vastaseid argpüksideks ning sai selle eest USA jalgpalliliidult pooleaastase võistluskeelu. Lisaks peatati tema leping alaliiduga.

«Parem võistkond ei võitnud, kuid ma olen oma tiimi üle uhke,» rääkis 35-aastane väravavaht pärast Rootsile penaltiseerias allajäämist. «Samas arvan, et me mängisime karja argpükside vastu, sest nad ei tahtnud mängu avada. Nad lõid lihtsalt pikki palle ette, mistõttu pole minu arvates neil võimalus sel turniiril kaugele jõuda. Niimoodi käituvad vaid argpüksid.» 

Nüüd avalikuks tulnud videol reageerib Solo võistluskeelule hüsteeriliselt, mis on ka mõistetav, sest ta jääb pooleks aastaks palgata. «Kuus kuud ilma palgata võistluskeeldu. Koheselt jõustuv...,» ütles Solo videos. «17 kuradi aastat ja kõik on läbi.»

Kõige rohkem ajabki naist marru, et alaliit lõpetas temaga lepingu. «Ma ei oleks mängija, kes ma olen, ilma, et oleksin inimene, kes ma olen. Tegin seda tööd selliselt, nagu ma oskasin – kire, visaduse, järjekindluse ja pühendumusega,» rääkis naine Sports Illustratedile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles