Kalev palkas NBA klubisse kuulunud tagamängija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demonte Harper.
Demonte Harper. Foto: Kalev/Cramo Facebook

BC Kalev/Cramo tagaliini tugevdab sel hooajal 27-aastane ja 193 sentimeetri pikkune jänki Demonte Harper, teatas klubi pressiteate vahendusel.

Hooaegadel 2008-2011 mängis Harper NCAAs Morehead State Ülikoolis, kus oli nimeka Kenneth Fariedi kõrval meeskonna üks kahest liidrist (viimasel hooajal keskmiselt 15,5 punkti ja 5 lauda). Jäänud 2011.aasta NBA draftis valimata, siirdus mängumees Euroopasse, kus on kandnud Zagrebi Cibona, Enel Brindisi, Minski Tsmoki ja Slupski Energa Czarni särke.

Eelmisel aastal Poola liigas mängides ja pronksi võites kujunesid Harperi hooaja keskmisteks näitajateks 13 punkti, 4 lauda ja 3 korvisöötu, kaugvisketabavus 36%. Klubihooaegade vahel on ta käinud korduvalt ka NBA suveliigas ning jõudis korra ka lepinguni Portland Trail Blazersiga - platsile ta unelmate liigas siiski ei pääsenud. Meest iseloomustades on USA portaalides esile toodud eeskätt tema liidriomadusi ja efektiivsust lauavõitluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles