Jaanimaa jahib raskest seisust tiitlit, Patrail püüab stabiilsust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa Foto: Tairo Lutter

KÄSIPALL. Juba sel nädalavahetusel alustavad Saksamaa käsipalli kõrgliigas uut hooaega nii Mait Patrail kui Dener Jaanimaa. Kui neist esimese koduklubi Hannover-Burgdorf on seadnud eesmärgiks eelkõige edukad võõrsilmängud koduliigas, siis Kielis mängiva Jaanimaa meeskond läheb jahtima kõige kõrgemaid kohti, kuigi meie mehe sõnul saab see olema väga raske.

28-aastasele Patrailile on see juba kuues hooaeg Saksamaa tipus, viiendat aastat järjest asub ta mängima Hannover-Burgdorfis. Kui mullu oli kogenud mängumees kimpus õlavigastusega, siis nüüd on see unustatud mure. «Juba eelmisel hooajal oli õlg enam-vähem korras. Visketrenni ei saa ideaalselt teha, aga meil on praegu 4–5 pallitrenni nädalas ja sellele koormusele peab õlg vastu ning tunda ei anna,» rääkis Patrail.

Ootamatult sattus meie mees uueks hooajaks valmistudes hoopis teise vigastuse küüsi: «Achilleuse kõõlus andis tunda. Pidin paar nädalat pausi tegema, ei saanud joosta ega midagi, aga ma ei tahtnud ühtegi riski võtta enne hooaja algust. Õnneks eelmisel nädalal tegin uue MRT ja see näitas, et kõik on korras.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles