Noor prantslane jättis esimest korda 12 aasta jooksul Nadali veerandfinaalist välja (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lucas Pouille
Lucas Pouille Foto: Adam Hunger/AP

Prantslane Lucas Pouille (ATP 25.) saavutas oma karjääri suurima võidu, kui alistas US Openi neljandas ringis turniiri kahekordse võitja Rafael Nadali (ATP 5).

22-aastane prantslane alistas Nadali numbritega 6:1, 2:6, 6:4, 3:6, 7:6 (6). «Ma andsin endast kõik ning poleks oma unenägudeski paremini suutnud,» kommenteeris Pouille pärast nelja tunni pikkuse mängu lõppu.

Nadali jaoks tähendab kaotus, et tegemist on esimese korraga pärast 2004. aastat, kui hispaanlane ei jõua ühelgi aasta suure slämmi turniiril vähemalt veerandfinaali. «Olen peagi taas 100-protsendiliselt valmis mängima. Uskuge mind, mul on paar head aastat veel ees,» ütles Nadal, kes on viimasel ajal pidanud vigastustega võitlema.

Teistes neljanda ringi kohtumistes alistas Novak Djokovic 6:2, 6:1, 6:4 Kyle Edmundi, Jo-Wilfried Tsonga sai 6:3, 6:3, 6:7 (7), 6:2 jagu Jack Sockist, Gael Monfils võitis 6:3, 6:2, 6:3 Marcos Baghdatisit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles