Eesti jalgpalliametnikud määrati valikmängudele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani - Armeenia MM-valikmängul oli FIFA delegaadina ametis Oleg Harlamov.
Taani - Armeenia MM-valikmängul oli FIFA delegaadina ametis Oleg Harlamov. Foto: DRESLING JENS/AP

Eesti jalgpalliametnikud määrati Serbia - Iirimaa, Taani - Armeenia ning Bulgaaria - Luksemburg MM-valikmängudele.

Jalgpalliliidu asepresident Ainar Leppänen on täna Belgradis toimuva Serbia - Iirimaa MM-valikmängu FIFA delegaat. Eile oli Kopenhaagenis peetud Taani - Armeenia valikmängul samas ametis Oleg Harlamov.

2. septembril Ateenas peetud U21 EM-valikmängul Kreeka - Albaania oli UEFA delegaadiks jalgpalliliidu infrastruktuuri juht Targo Kaldoja.

Delegaat on jalgpallikohtumisel kõrgeimaks otsustusorganiks, kelle põhilisteks ülesanneteks on jälgida ja hinnata mängukorralduse vastavust nõuetele, langetada kriitilistel momentidel otsuseid, tegeleda turvalisust puudutavate küsimustega, viia läbi erinevaid mängueelseid koosolekuid, ennetada ja aidata lahendada tekkivaid probleeme, reageerida intsidentide korral ja koostada pärast kohtumist põhjalik raport.

Jalgpalliliidu peakohtunik Uno Tutk on FIFA kohtunike vaatleja 6. septembri MM-valikmängul Bulgaaria - Luksemburg. Tutk teenindas UEFA kohtunike vaatlejana ka 25. augusti Euroopa liiga play-off mängu FK Partizani (Albaania) - FC Krasnodar (Venemaa).

2.-11. septembrini teenindab kohtunik Ago Kärtmann rannajalgpalli MM-valikturniiri mänge Itaalias Jesolos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles