Murray loovutas US Openil vaid viis geimi, 18-aastane üllataja veerandfinaalis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: SCANPIX

US Openi tenniseturniiril selgusid nii meeste kui ka naiste üksikmängus kõik kaheksa veerandfinalisti. Kõige kergem tööpäev oli meeste maailma edetabeli teisel numbril Andy Murrayl, kes loovutas bulgaarlasele Grigor Dimitrovile kolme seti peale vaid viis geimi.

Britt oli täpselt kaks tundi kestnud kohtumises bulgaarlasest parem 6:1, 6:2, 6:2, Dimitrov tegi kohtumise jooksul 43 lihtviga ja vaid 13 äralööki. Veerandfinaalis kohtub Murray kuuenda asetusega jaapanlase Kei Nishikoriga, kes oli samuti kolmes setis 6:3, 6:4, 7:6 (4) parem horvaadist Ivo Karlovicist.

Samas tabelipooles oli Stanislas Wawrinka 6:4, 6:1, 6:7 (5), 6:3 üle ukrainlasest Ilja Martšenkost, Juan Martin del Potro juhtis aga Dominic Thiemi vastu 6:3, 3:2, kui vastane oli sunnitud kohtumise põlvevigastuse tõttu pooleli jätma. Ülemises tabelipooles lähevad veerandfinaalides vastamisi maailma esireket Novak Djokovic ja Jo-Wilfried Tsonga ning eelmises ringis viiesetilise lahingu järel Rafael Nadali konkurentsist lülitanud prantslane Lucas Pouille ja tema kaasmaalane Gael Monfils.

Naiste üksikmängus oli esireket Serena Williams 6:2, 6:3 parem Jaroslava Švedovast ning kohtub veerandfinaalis Simon Halepiga, kes alistas 6:2, 7:5 Carla Suarez Navarro. Teises ülemise tabelipoole veerandfinaalis kohtuvad 18-aastane horvaaditar Ana Konjuh, kes saatis 6:4, 6:4 reketeid pakkima maailma neljanda reketi Agnieszka Radwanska, ning 4:6, 6:4, 7:6 (3) Venus Williamsi seljatanud tšehhitar Katerina Pliskova.

Alumises tabelipooles on vastamisi endine maailma esireket Caroline Wozniacki ja lätlanna Anastasija Sevastiva ning itaallanna Roberta Vinci ja sakslanna Angelique Kerber.

Ana Konjuh. FOTO: Scanpix
Ana Konjuh. FOTO: Scanpix Foto: Darron Cummings/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles