Tallinn International Horse Show avapäeva põhisõidu võitis Rein Pill

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muidu Belgias treeniv Rein Pill harjutab kodumaal olles Tallinna lähedal Ruilas, pildil teeb ta väikest võistluseelset trenni oma põhihobuse A Big Boyga.
Muidu Belgias treeniv Rein Pill harjutab kodumaal olles Tallinna lähedal Ruilas, pildil teeb ta väikest võistluseelset trenni oma põhihobuse A Big Boyga. Foto: Liis Treimann

Tallinn International Horse Show CSI2*-W avapäeva põhiparkuuri 140 cm kõrgustel takistustel võitis Eesti paar Rein Pill ja A Big Boy, teise koha saavutasid Andrius Petrovas ja Lector Leedust ja kolmanda Heiki Vatsel hobusel Fee samuti Eestist.

Selle sõidu ümberhüpetele pääses 14 võistluspaari 44 startijast. Võitjakolmik läbisid kõik ka teise vooru puhtalt, ent Rein Pill ja A Big Boy tegid kõige riskantsema ja kiireima sõidu.

135 cm parkuuris Prix de Jakotex startis 72 võistluspaari. Võitis Benas Gutkauskas hobusel Lucille Leedust, teiseks tuli Sanna Backlund hobusel Timberland Soomest ja kolmandaks Ville Kulkas hobusel Louisa Soomest. Rein Pill ja Tourans tulid viiendale kohale.

Tänase võistluspäeva esimese parkuuri 130 cm noortele ratsanikele võitis Matas Petraitis hobusel Bolero Leedust, teiseks tuli Karolina Vasiliauskaite hobusel Clarence 22 samuti Leedust ning kolmandaks Bronislav Chudyba hobusel Fortuna Slovakkiast. Parima eestlasena oli Grete Kristel Pariis hobusel Opus (kes on Palladiumi poeg) kuues. Startinud 26 noorest ratsanikust sõitsid esimese vooru puhtalt ning jätkasid ümberhüpetel kümme sportlast.

Poniratsutajate jõuproovil 110 cm võitis kindlalt Johanna Pitk ponil Okey, teiseks tuli Rebecca Lindeblad ponil Hektor Finn Soomest ja kolmandaks Anna Talvi ponil Aramis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles