Northugi kallim loobus kommentaatoritööst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rachel Nordtømme
Rachel Nordtømme Foto: SCANPIX

Kui teisipäeval teatas Norra telekanale TV 2, et 23. veebruaril Oslo külje all Holmenkollenis algaval suusaalade MMil töötab nende kanali kommentaatorina ka Norra suusaässa Petter Northugi kallim Rachel Nordtømme, siis täna oli telekanal sunnitud teatama, et kokkulepe 21-aastase piigaga ei läinud siiski läbi.

«Pärast läbirääkimise Racheliga otsustasime koostöö temaga edasi lükata,» kommenteeris TV 2 sporditoimetuse juhataja Vegard Jansen Hagen Dagbladetile. «Ta ei tööta MMi ajal meie heaks, aga leppisime kokku, et püüame leida uut võimalust temaga koostööd teha.»

Jansen Hagen rõhutas, et tegemist oli Nordtømme enda otsusega, samas polnud ka Northugi tiim tema kommentaatorirollist väga vaimustuses.

Kui Norra meedia sellest teisipäeval kirjutas, teatas Northugi esindaja Otto Ulseth, et meedia on kõigest valesti aru saanud. «Minu teada ei tööta Rachel MMi ajal TV 2 heaks, vaid jätkab nende (enda ja Northugi – toim) blogi pidamist,» sõnas Ulseth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles