Contador: Quintana on Vuelta võitja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nairo Quintana.
Nairo Quintana. Foto: Alvaro Barrientos/AP

Kolmekordne Hispaania velotuuri võitja Alberto Contador (Tinkoff) ei usu, et keegi suudaks järelejäänud viie etapiga Nairo Quintanat (Movistar) kinni püüda.

Quintana juhib Vueltat kolme minuti ja 37 sekundiga Chris Froome’i (Sky) ees. «Kui tal halba päeva ette ei juhtu, siis on Quintana tänavuse Vuleta võitja,» rääkis Contador Hispaania raadiole Cadena Ser antud intervjuus.

Contador on ise üldarvestuses neljas, jäädes Quintanast maha nelja minuti ja kahe sekundiga. Poodiumist lahutab teda viis sekundit. Üldliider Quintana peaks Vuelta võidu korral seda elu üheks suurimaks saavutuseks.

«Olen pidanud väga kiiresti õppima sellistelt ratturitelt nagu Contador. Ma jälgisin tema liikumist nelja aasta tagusel Fuente De etapilt ning ütlesin endale, et kui tahan jalgrattamaailmas olla tähtis, pean õppima seda, mida Contador tegi,» kiitis Kolumbia rattur konkurenti. Täna on Vueltal puhkepäev, homme sõidetakse 117,5 km pikkune etapp Castellonist Llucenasse.

Alberto Contador. / Scanpix
Alberto Contador. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles