Müstiline koljat võttis Rytaselt võidu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nedzad Sinanovic ründamas.
Nedzad Sinanovic ründamas. Foto: AFP / Scanpix

Vilniuse Lietuvos Rytase korvpallimeeskond juhtis Euroliiga kohtumises Malaga vastu kolm veerandaega, kui korraga ilmus vastaste poolel platsile Nedzad Sinanovic. Hiljuti farmmeeskonnast Euroliiga tiimi edutatud mees lõi 12 minutiga platsi puhtaks ja Malaga võitis 98:91.

221 cm pikkune bosnialane viskas plastil viibitud lühikese ajaga 15 punkti ja noppis kaheksa lauapalli. Seejuures tabas ta kõik korvi poole teele saadetud visked.

Rytas ei suutnudki tema vastu rohtu leida ja koljati võimsuse toel viskas koduväljakul pallinud Malaga viimasel veerandajal koguni 36 punkti.

Sinanoviciga võrdselt 15 punkti tõi ka tagamees Uroš Tripkovic. Rytase parim oli 14 punkti kogunud Khalid El-Amin.

Kuna Caja Laboral alistas sama alagrupi teises kohtumises Ateena Panathinaikose 77:70 (San Emeterio 17 – Drew Nicholas 15), on selle grupi tabeliseis üsna segane. Panathinaikosel ja Caja Laboralil on kaks võitu ja üks kaotus, Rytasel ja Malagal võit ja kaks kaotust.

Madridi Real alistas kodus Efes Pilseni 89:86, Belgradi Partizan jäi aga kodus alla Siena Montepaschile 58:66. Barcelona oli kindlalt 80:56 üle Rooma Lottomaticast ja Maccabi 104:67 Ljubljanast.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles