Viljandi ja Kehra alustasid käsipalli meistrivõistlusi võiduga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siim Kaasik
Copy
Viljandi-Kehra.
Viljandi-Kehra. Foto: Marko Saarm

Eesti käsipalli meistrivõistlustel algas põhiturniir, kus avavoorus esimeses kahes kohtumises olid võidukad möödunud hooaja hõbe- ja pronksmedalist Viljandi HC ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Tänavuse meistriliiga uustulnuk HC Tallas andis Viljandis mullusele hõbemedalistile lahingu, kuid kaotas 21:26 (7:10). Viljandi poolel särasid Kristjan Koovit ja Kristo Voika 7 tabamusega. Lisaks tegid skoori 4 väravat visanud Ott Varik, Robert Lõpp ja Kristo Järve. Jüri Lepa hoolealustest viskas kõige rohkem väravaid Mihkel-Matteus Luik, kes sai kirja 5 tabamust.

Möödunud hooajal kolmanda koha teeninud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ei jätnud avavoorus SK Tapale mingit võimalust ning võitis 30:13 (13:5).

Ühtlaselt skoori teinud kehralaste kasuks viskasid Dmytro Jankovski ja Mikita Yermashevich 5 väravat. Kaspar Lees ja Antti Rogenbaum lisasid 4 tabamust. Tapa edukaim oli Martin Adamson 4 väravaga.

Avavooru viimane kohtumine peetakse neljapäeval, kui Viimsi/Tööriistamarket võõrustab kell 19 Viimsi keskkooli spordisaalis Aruküla. Tiitlikaitsja Põlva Serviti on avavoorus vaba.

Üks kohtumine peeti ka Eesti meeste karikavõistlustel, kus Põlva Serviti sai 1/8-finaali avamängus 42:25 (19:15) jagu Põlva Tarbijate Ühistust. Hendrik Varul viskas Serviti kasuks 9 väravat. Sander Sarapuu lisas 7 ning Martin Grištsuk ja Raiko Rudissaar 6 tabamust. Tarbijate Ühistus kasuks viskas Ülljo Pihus 8 ja Mihkel Muld 6 väravat. Korduskohtumine peetakse 23. septembril.

Tagasi üles