Kindel: Taaramäe stardib nii EMil kui ka MMil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Kristjan Teedema

Profirattur Rein Taaramäe teatas oma Facebooki lehel, et läheb starti nii septembris peetavatel Euroopa meistrivõistlustel kui ka oktoobris toimuvatel maailmameistrivõistlustel.

Taaramäe stardib 15. septembril EMi individuaalses temposõidus ja kolm päeva hiljem grupisõidus. Paraku viidi võistlused Nice'i terrorirünnakute tõttu üle Loode-Prantsusmaale Plumeleci ja seal sõidetakse lihtsama profiiliga rajal, kus Taaramäel pole nii head võimalust oma trumpe maksma panna. Kokku on Eestil võimalus EMil starti saata kuus ratturit.

Seejärel on Katjuša tiimi kuuluva eestlase võistlusprogrammis 28. septembril peetav Giro Piamonte ja päev hiljem toimuv Milano-Torino ühepäevasõit. 1. oktoobril ootab ees Il Lombardia. Tänavu Kataris peetaval MMil on 9. oktoobril kavas meeste grupisõit ja kolm päeva pärast seda individuaalne eraldistart.

Vueltal tervisehädadega maadelnud ja lõpuks pärast autolt löögi saamist suurtuuri katkestanud Taaramäe kinnitas ühtlasi, et seis on parem kui augustis. «Tervisega on asjalood paremad,» kirjutas ta lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles