Visnapuu: ainult väljakule minekust ei piisa võiduks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ peatreener Indrek Visnapuu.
TÜ peatreener Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Käesolev nädal on TÜ/Rocki korvpallimeeskonnale olnud pretsedenditu, sel hooajal pole olnud nädalat, kus meeskond peab vaid ühe kohtumise.



Rocki peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul andis selline nädal võimaluse anda mängijaile ka vaba aega. «Ei saa ju terve nädal treenida,» sõnas ta, «tuleb koormusi jagada – paar tugevat treeningupäeva, siis vaba päev ja siis mänguks valmistumine.»

Homme, 5. veebruaril võõrustab Tartu Ülikool / Rock Balti liiga arvestuses Läti meeskonda Liepajas Lauvast.

Kuigi lätlased asuvad liiga tabelis eelviimasel kohal, on nad viimases kahes Balti liiga kohtumises võitnud endast tugevamaid. Jaanuari alguses võideti Norrköpingi Dolphinsit 107:85 ja paar nädalat hiljem Perlast 98:97.

Võõrsil oli Rocki meeskond novembris Liepajas Lauvasest suurelt üle. Lätlasi võideti koguni 79:58.
«Rock on kindlasti ka laupäevases mängus favoriit,» on Visnapuu veendunud. See ei tähenda aga, et kohtumist Liepajaga võiks kergelt võtta. «Probleemid võivad alati tekkida,» vihjas peatreener viimasele Eesti liiga mängule TTÜ/Kalevi vastu, mis üllatuslikult kaotati.

«Mõtlesime vist, et väljakule minemisest piisab, et võit saada. Paraku sellest ei piisa, seal tuleb enda eest väljas olla ja võit kätte võidelda.»

Indrek Visnapuu usub, et kõik Rocki mängijad on laupäevaks täie tervise juures. Kohtumises Tarvaga kubemelihast venitanud Rain Veideman on pidanud paar päeva omaette treenima, aga saab usutavasti täna juba meeskonnaga koos trenni teha ja laupäeval ka mängida.    

Kohtumine Liepajas Lauvasega algab laupäeval kell 17, TÜ/Rocki kodulehel teeb otseülekande UTTV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles