Tartu Maraton kingib Eesti koolidele raamatud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Tartu Maraton kingib kõikidele Eesti koolidele raamatud "30 years of skiing arond the world" ja "Pool sajandit Tartu Maratoni 1960-2010".
Klubi Tartu Maraton kingib kõikidele Eesti koolidele raamatud "30 years of skiing arond the world" ja "Pool sajandit Tartu Maratoni 1960-2010". Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Klubi Tartu Maraton otsustas kinkida kõikidele Eesti koolidele (välja arvatud algkoolid ja täiskasvanute koolid) Tartu Maratoni ja Worldloppeti raamatud.



Kokku saavad raamatud 508 kooli. Levitamisel aitab maratonikorraldajaid Haridusministeerium, sest postiga klubi neid laiali saata ei jaksaks.

Raamat «Pool sajandit Tartu Maratoni 1960 - 2010» ilmus 2010. aastal ja raamat «Worldloppet – 30 years on skiing around the world» 2007. aastal.
Mõlema raamatu koostaja on Klubi Tartu Maraton büroojuht ja aktiivne maratoonar Epp Paal. Worldloppeti raamat on koostatud kahasse Worldloppeti peasekretäri Angelo Corradiniga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles