Jalgpalli otsepilt: Paide võttis linnameeskondade duellis Pärnult revanši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 28. voorus kohtusid Postimehe telemängus Paide Linnameeskond ja Pärnu Linnameeskond, 4:1 jäi peale koduväljakul mänginud Paide. Ühtlasi tasuti kaks nädalat tagasi saadud 1:3 kaotuse eest.

Paide kasuks lõi koguni kolm väravat Vjatšeslav Zahovaiko (17., 35., ja 66. minutil) , ühe tabamuse lisas Sander Sinilaid (37.). Pärnu poolt oli täpne Kristen Saarts (34.).

POSTIMEHE TELEMÄNG

Paide Linnameeskond – Pärnu Linnameeskond

Reedel 9. septembril kell 18.00 Paide linnastaadionil

Premium liiga viimase ringi kuulutavad avatuks kaks linnameeskonda – Paide võõrustab koduväljakul Pärnut. Samad tiimid kohtusid omavahel ka viimases voorus ning siis võttis Pärnu tänu Henri Hansoni kahele ning Toomas Pendi ühele tabamusele mõneti üllatusliku 3:1 võidu. Üllatuseks võib seda nimetada seetõttu, et senise hooaja kahes esimeses omavahelises mängus said keskeestlased vastavalt 4:0 ning 3:0 võidud.

Hetkel asub Paide 32 punktiga 6. kohal. Neist täpselt poole vähem punkte kogunud Pärnu paikneb tabeli eelviimasel astmel.

Paide juhendaja Meelis Rooba: «Paide alustab hooaja viimast veerandit, kus vastaseks on Pärnu Linnameeskond. Viimane omavaheline mäng näitas, et kui alahindame vastast, siis saame kohe karistada. Usun, et meeskond on mänguks valmis ja saame kodupublikule näidata, milleks võimelised oleme!»

Paide poolkaitsja Lauri Varendi: «Jälle vastaseks Pärnu, kellele eelmise kohtumise enda rumalate vigade tõttu kaotasime. Seekord tuleb olla terve mäng täielikult keskendunud, vigu vältida ja enda mängu peale suruda, sedasi tuleb ka võit. Kindlasti soovime kodumängul fännidele ilusat jalgpalli pakkuda ja võidu koju jätta!»

Pärnu peatreener Marko Lelov: «Algamas on Premium liiga viimane ring. Kõik mängivad veel korra omavahel läbi ja selgitavad tabeliseisu. Võtame mängu korraga ja anname endast maksimumi.»

Pärnu ründaja Henri Hanson: «Loodetavasti mõjus väike paus meile hästi ning suudame Paide vastu head mängu näidata. Kui me mängime sama hingestatult ja tahtejõuliselt nagu eelmine kord Paide vastu, siis on meil suur võimalus jälle võita.»

Paide Linnameeskond on seni toetunud paljuski Vjatšeslav Zahovaiko väravatele. FOTO: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja/ Scanpix
Paide Linnameeskond on seni toetunud paljuski Vjatšeslav Zahovaiko väravatele. FOTO: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja/ Scanpix Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles