McGregor ja Diaz püstitasid tasuliste telepiletite rekordi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nate Diaz (vasakul) ja Conor McGregor
Nate Diaz (vasakul) ja Conor McGregor Foto: Isaac Brekken/AP

Vabavõitlusliiga UFC järjekorras 202. üritus lõi suure tõenäosusega seniste tasuliste telepiletite rekordi.

Conor McGregori võitu Nate Diaze üle vaatas läbi pay-per-view hinnanguliselt 1,65 miljonit inimest, kes kõik maksid telepileti eest 55 dollarit. Tegemist on hinnangulise numbriga, sest UFC tavaliselt ametlikke numbreid ei avalda. Samas ütles UFC president Dana White pärast üritust, et telepiletite müük oli rekordi kursil.

Seni olid kõige rohkem telepileteid müünud üritused UFC 196, kus McGregor ja Diaz võitlesid esmakordselt, ning UFC 100, kus astusid kordusmatšis üles Brock Lesnar ja Frank Mir. Mõlemal juhul müüdi umbes 1,6 miljonit tasulist telepiletit.

McGregor teenis võiduga UFC 202 liigalt 3 miljonit dollarit, Diaz aga 2 miljonit dollarit. Mõlemad vabavõitlejad said ka 50 000 dollarit boonust, kuna matš valiti õhtu parimaks. Samas on meestel põhjust veel palgapäeva oodata, sest oma osa saavad nad ka tasuliste telepiletite müügist.

Tänavuse aastanumbri sees oli tegemist juba kolmanda üritusega, mis müüs üle miljoni tasulise telepileti. Väga tihti seda ei juhtu, kuid kui juhtub, on peamatšide osalisteks kas McGregor, Lesnar või Ronda Rousey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles