Raisma jõudis US Openil veerandfinaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: SCANPIX

Kenneth Raisma on kolme võiduga jõudnud US Openi noorteturniiril veerandfinaali, kus kohtub esimest asetust omava Stefanos Tsitsipasega.

Kolmandas ringis kohtus Raisma itaallase Riccardo Balzeraniga, kes pääses põhiringi läbi kvalifikatsiooniturniiri. Raisma kaotas avaseti 4:6, kuid võitis siis kaks järgmist. Võidutulemus 4:6, 6:3, 6:4 viis Eesti noormehe veerandfinaali.

Veerandfinaalis kohtub eestlane turniiritabelis esimest asetust omava kreeklase Tsitsipasega. Noormehed on mänginud omavahel nii eelmisel kui ka sellel aastal. Mõlemal korral võitis kreeklane. Eelmisel aastal Ameerikas oli Tsitsipase võit napp – 6:4, 7:5. Tänavu Šveitsis võitis Tsitsipas 6:2, 7:5.

Mõlemad noormehed peaksid teineteise mängu suhteliselt hästi teadma, sest koos võideti Wimbledoni noorte paarismängu turniir. Samuti mängiti koos paarismängu ka US Openil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles