Eesti teatevõistkond sai noorte MMil 11. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vislapuu
Priit Vislapuu Foto: Andreas Nigol

Tšehhis Nove Mestos jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride MMil said Eesti noormehed 3 x 7,5 km teatesõidus 11. koha.

Eesti esimest vahetust sõitis Priit Vislapuu, kes kasutas kahe tiiru peale kolme varupadrunit. Teises vahetuses oli teisipäeval 12,5 km sõidus tänu heale laskmisele 6. koha saanud Jan Treier, kes aga täna pidi eestlastest ainsana trahviringidele minema. Treier kasutas lamadestiirus ära kõik kolm varupadrunit, aga kaks märki jäi siiski üles. Püstitiirus ta varupadruneid ei vajanud.

Eesti ankrumees oli Jaan Koolmeister, kes kasutas kahe tiiru peale kolm varupadrunit.

Seega kasutasid eestlased kolme peale üheksa varupadrunit, lisaks käis Treier kahel trahviringil. Koolmeister jõudis finišisse 11. kohal, kaotust võitjatele kogunes 5.45,9.

Maailmameistriks tuli Venemaa (Aleksandr Loginov, Aleksandr Tšernišov, Maksim Tsvetkov), võites ajaga 1:04.25,6 (1+10), teise koha saanud Itaalia (Benjamin Plaickner, Thierry Chenal, Maikol Demetz) kaotas 1.23,2 (0+6) ning Austria (Alexander Jakob, Thomas Haumer, Fabian Hörl) kaotas 2.04,7 (0+6).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles