Serena Williamsi 186 nädalat said lõpu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Serena Williams langes välja nii USA lahtistelt kui jäi üle mitmete aastate ilma maailma esireketi tiitlist.
Pettunud Serena Williams langes välja nii USA lahtistelt kui jäi üle mitmete aastate ilma maailma esireketi tiitlist. Foto: SCANPIX

TENNIS. Ööl vastu eilset tehti USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel ajalugu: naiste edetabeli pikaaegne liider Serena Williams sai poolfinaalis kaotuse ja loovutas sellega ühtlasi maailma esireketi tiitli, mida ta oli hoidnud 186 nädalat järjest.

34-aastane ameeriklanna jahtis USA lahtistel oma 23. suure slämmi turniiride üksikmängu võitu, mis oleks teinud temast selle kategooria ainuvalitseja. Paraku jäi Williamsil see rekord veel oma nimele kirjutamata, sest naiste üksikmängu poolfinaalis kaotas ta 2:6, 6:7(5) tšehhitar Karolína Plíškovále. Kuna naiste senisele esireketile jäi finaaliuks suletuks, peab ta uue nädala alguses loovutama edetabeli kõige kõrgema koha sakslanna Angelique Kerberile, kes jõudis USA lahtistel finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles