Uue Läti rekordi püstitanud odaviskaja sai Teemantliiga üldvõidu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Latvia's Madara Palameika competes in the Women's Javelin Throw Final during the athletics event at the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Stadium in Rio de Janeiro on August 18, 2016.   / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Latvia's Madara Palameika competes in the Women's Javelin Throw Final during the athletics event at the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Stadium in Rio de Janeiro on August 18, 2016. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE Foto: FRANCK FIFE/AFP

Läti üks paremaid naiskergejõustiklasi Madara Palameika püstitas täna Brüsselist toimuval Teemantliiga finaaletapil uue Läti rekordi 66.18.

Palameika varasem tippmark oli kolm sentimeetrit nõrgem ja selle viskas ta kaks suve tagasi. Teise koha sai Tšehhi staar Barbara Špotakova (63.78) ja kolmanda ameeriklanna Kara Winger (61.86).

Brüsselis tegi kaasa ka Liina Laasma, kes jäi teises voorus visatud 57.95-ga seitsme naise hulgas kuuendaks. Esimeses voorus sai ta kirja täpselt 56 meetrit ja kolmas katse lugemisele ei läinud.

Teemantliiga üldarvestuses kuulus kindel võit samuti Palameikale, kes kogus 59 punkti. Teise koha sai Austraalia esindaja Kathrym Mitchell 25 punktiga. Laasmale kuulus üheksa punktiga 5.-6. koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles