Video: ameeriklanna kerkis Teemantliiga etapil Isinbajeva kõrvale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandi Morris.
Sandi Morris. Foto: SCANPIX

Eile õhtul Brüsselis peetud Teemantliiga etapil hoolitses ühe silmapaistvama tulemuse eest ameeriklanna Sandi Morris, ületades naiste teivashüppes viis meetrit. Morrisest sai Jelena Isinbajeva järel läbi aegade teine naine, kes välitingimustes seda suutnud.

Võidu kindlustanud Morris üritas kolmel katsel jagu saada ka maailmarekordist 5.07, kuid seekord see tulemus veel ei alistunud. «Väga hea, et ma rekordist veel jagu ei saanud, sest nüüd on, mille nimel uuel aastal pingutada. Kui kohe kõigi eesmärkideni jõuad, mille pärast siis veel pingutada? Sain siit järgmiseks hooajaks kõvasti innustust,» lausus Morris Yahoo Sporti vahendusel.

Lisaks Isinbajevale on sisetingimustes viie meetri piiri ületanud ka ameeriklanna Jenn Suhr, kui võttis 2013. aastal venelanna käest enda nimele sisemaailmarekordi, mis on nüüd 5.02. Välitingimustes on 2012. aasta olümpiavõitja Suhri isiklik rekord aga «vaid» 4.92.

Morris sai suvistel Rio olümpiamängudel kreeklanna Ekaterini Stefanidi järel hõbemedali. Lisaks on tema auhinnakapis juba tänavuse sise-MMi hõbemedal, kulla võitis tulemusega 4.90 Suhr.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles