Aron sai Nürburgringil avasõidus kuuenda koha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron
Ralf Aron Foto: Prema Powerteam

Vormel-3 eurosarjas sai Ralf Aron Nürburgringil peetava etapi esimeses sõidus kuuenda koha.

Võidu võttis parimalt stardikohalt rajale läinud Prema Powerteami sõitja Lance Stroll, kes edestas lõpuks meeskonnakaaslast Maximilian Güntherit 6,648 sekundiga. Kolmanda koha sai Hitechi sõitja George Russell ja neljas oli taas Prema võistkonna värvides kihutav Nick Cassidy.

Samuti Prema tiimi kuuluv Aron sõitis pikalt viiendal kohal, kuid mõni ring enne lõppu kadus Cassidy autol korraks jõud ja seetõttu pidi ootamatult aeglustama ka Aron. Eestlasest möödus seetõttu Van Amersfoorti võistkonna sõitja Calum Illott ja lükkas Aroni kuuendaks.

Sarja kokkuvõttes on Aron 9. kohal, uustulnukate arvestuses aga teine, jäädes liidrist Joel Erikssonist maha vaid kümne punktiga. Nürburgringil peetakse täna ja homme veel kaks sõitu, pärast seda on kavas veel kaks kolmest sõidust koosnevat etappi Imolas ja Hockenheimis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles