Kaks väravat löönud Balotelli: Liverpool oli mu elu halvim otsus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli tähistab väravat
Mario Balotelli tähistab väravat Foto: VALERY HACHE/AFP

Suvel Liverpoolist tasuta Prantsusmaale siirdunud ründaja Mario Balotelli lõi eile Nice’i eest oma esimesed kaks väravat. Lisaks avaldas mees, et Liverpooliga liitumine oli tema elu halvim otsus.

Balotelli avas eile Marseille’ vastu mänguskoori, kui oli 7. minutil täpne penaltist, ning lõi oma teise värava kohtumise 78. minutil peaga. Nice võitis lõpuks kohtumise 3:2.

2014. aastal Liverpoolile 16 miljonit naela maksma läinud mees osutus Inglismaa klubis suhteliselt kasutuks ning veetis suure osa ajast noortemeeskonnaga treenides. Balotelli teatas nüüd, et kahetseb klubiga liitumist.

«Peale fännide ning teatud mängijate ei meeldinud see klubi mulle üldse,» rääkis Balotelli Canal Plusile. «Mul oli Liverpoolis kaks treenerit – Brendan Rodgers ja Jürgen Klopp. Kumbki ei jätnud mulle head muljet. Ma ei tundud end seal üldse hästi,» avaldas Balotelli.

Samas usub mees endiselt, et jõuab pärast keerulisi aastaid maailma parimaks jalgpalluriks tõusta. «Olen endiselt suuteline võitma Ballon d'Or'i. Minu jaoks ei ole veel liiga hilja. Tegelikult võiks mul see auhind praeguseks olemas olla, kuid kui jätkan treenimist, võin selle järgmise kahe või kolme aasta jooksul võita.»

Balotelli esimene värav:

Balotelli teine värav:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles