Esiliigades läksid parimate auhinnad Kaljule ja Elvale

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zaur Tšilingarašvili ja Peeter Klein
Zaur Tšilingarašvili ja Peeter Klein Foto: Erakogu

Eesti jalgpalli Esiliiga augustikuu parimaks treeneriks tunnistati Zaur Tšilingarašvili ja parimaks mängijaks Peeter Klein (mõlemad Nõmme Kalju FC U21). Esiliiga B tasandil teenisid tunnustuse FC Elva peatreener Kaido Koppel ja mängija Jürgen Kuresoo.

Augustis sai Kalju U21 meeskond Esiliigas kirja 4 võitu ja 2 kaotust, millega oldi FC Flora U21 ja Viljandi Tuleviku järel kuu lõikes 3. kohal. Hea kuu tõstis Kalju järelkasvuvõistkonna Esiliiga tabeli põhjast üles: võidud teeniti Tallinna Kalevi, FC Levadia U21, Maardu Linnameeskonna ja Vändra Vapruse üle.

Kalju U21 ründaja Peeter Klein tegi kõigis kuues kohtumises kaasa algusest lõpuni ja toetas oma meeskonda 10 väravaga. Kahel korral valisid inspektorid Kleini mängu parimaks.

Esiliiga B tasandil näitas ka augustis oma võimu FC Elva, teenides 5 võitu ja 1 viigi. Väikelinna klubi võtmemängijaks oli Jürgen Kuresoo, kes lõi 7 väravat ja valiti kolmel korral oma võistkonna parimaks.

Kuu parimatele pani auhinnad välja Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles